Looking For Anything Specific?

Ταλιμπαν Αφγανισταν : Wra Mhden Gia To Afganistan Mphkan Sthn Kampoyl Oi Talimpan News Gr : Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι.

Ταλιμπαν Αφγανισταν : Wra Mhden Gia To Afganistan Mphkan Sthn Kampoyl Oi Talimpan News Gr : Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι.. Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι. Και ξαφνικά οι ταλιμπάν» (σωτήρης μουσούρης). Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι.

Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην. د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το.

Jdivtzyrvz37ym
Jdivtzyrvz37ym from www.skai.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Η προέλαση τους είναι ανεμπόδιστη, αφού δεν υπάρχει πλέον καμιά αντίσταση από. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «αφγανιστάν. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού:

תיעוד של בכירי טליבאן במעון הנשיא בקאבול #afghanistan #taliban #afghanistanburning.

Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Και ξαφνικά οι ταλιμπάν» (σωτήρης μουσούρης). Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής, οποιοσδήποτε προκαλεί αναταραχή στην. Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο αφγανιστάν, με την επέλαση των ταλιμπάν που μπήκαν και στην καμπούλ, σχολιάζει ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του αντ1, κωνσταντίνος φίλης, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική κρίση. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «αφγανιστάν. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση.

Ο λόγος για την yalda hakim, η οποία γεννήθηκε στο αφγανιστάν και μετακόμισε στην αυστραλία το 1986. Είχαν προηγουμένως πάρει τη λασκάρ γκα, πρωτεύουσα της χελμάντ, στο νότιο τμήμα της χώρας, και τη σαγσαράν, την πρωτεύουσα της επαρχίας γορ. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι κατέλαβαν την κανταχάρ, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, εξέλιξη που σημαίνει ότι δεν απομένουν πλέον υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων παρά μόνο η πρωτεύουσα καμπούλ και.

Fr1yagi0 X7ttm
Fr1yagi0 X7ttm from www.naftemporiki.gr
Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο αφγανιστάν, με την επέλαση των ταλιμπάν που μπήκαν και στην καμπούλ, σχολιάζει ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του αντ1, κωνσταντίνος φίλης, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική κρίση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Και ξαφνικά οι ταλιμπάν» (σωτήρης μουσούρης). Και επίσημα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του αφγανιστάν οι ταλιμπάν, μετά την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου στην καμπούλ και την εγκατάλειψη της χώρας από τον πρόεδρο ασραφ γάνι. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις.

Οι ταλιμπάν, που βρίσκονται έξω από την καμπούλ, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης που κατέλαβαν την παρασκευή.

Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Μία δημοσιογράφος του bbc αιφνιδιάστηκε σήμερα, όταν την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Το αφγανισταν παραγει τα 3/4 του οπιου που διοχετευεται στην παγκοσμια αγορα. Οι ταλιμπάν πήραν τη φαϊζαμπάντ. Ακόμα πιο αλλόκοτες είναι οι σκηνές που τους δείχνουν πάνω στο καρουζέλ του λούνα πάρκ, καβάλα στα αλογάκια που είναι φτιαγμένα για μικρά παιδιά. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Και ξαφνικά οι ταλιμπάν» (σωτήρης μουσούρης). د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του.

Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία εβδομάδα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά.

Jdivtzyrvz37ym
Jdivtzyrvz37ym from www.skai.gr
Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «αφγανιστάν. Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας, δήλωσε τοπικός σύμβουλος. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι. Σύμφωνα με τον υπουργό εσωτερικών του αφγανιστάν αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ, η πρωτεύουσα καμπούλ δεν θα δεχθεί επίθεση.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Τις καταιγιστικές εξελίξεις στο αφγανιστάν, με την επέλαση των ταλιμπάν που μπήκαν και στην καμπούλ, σχολιάζει ο αναλυτής διεθνών θεμάτων του αντ1, κωνσταντίνος φίλης, προειδοποιώντας για την ανθρωπιστική κρίση. — hamid shalizi (@hamidshalizi) august 16, 2021 it seems all they wanted was free rides at the theme park #taliban pic.twitter. Αγόρασε άμεσα μέσω του skroutz! Αφγανισταν δυναμεισ ασφαλειασ αφγανισταν ηπα πακισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Το ισλαμικό εμιράτο του αφγανιστάν (παστού: د افغانستان اسلامي امارات‎ ‬, ντα αφγανιστάν ισλαμί αμαράτ) ήταν ισλαμικό κράτος το οποίο σχηματίστηκε τον σεπτέμβριο του 1996, όταν οι ταλιμπάν άρχισαν να διακυβερνούν το. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ. Ας σημειωθει οτι ,οι κατα τα αλλα οπισθοδρομικοι ταλιμπαν , ειχαν απαγορευσει την καλλιεργεια της παπαρουνας απο. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε εν μέσω των θεατών ενός αγώνα πετοσφαίρισης στην επαρχία πακτίκα (νοτιοανατολικό αφγανιστάν), κοντά στα σύνορα με το πακιστάν, κυριότερου προπυργίου του δικτύου χακάνι.

Posting Komentar

0 Komentar